Уважаеми клиенти, моля прочетете и се запознайте с настоящите Условия за обслужване на магазин vadenki.com

 

Цялото съдържание на този сайт е собственост на vadenki.com  и е защитено от закона за авторското право. Разпространението, копирането и продаването на материали свалени от този сайт без изричното съгласие на vadenki.com е забранено.

 

1. Общи условия

 

Настоящите Общи условия представляват правно споразумение със задължителна, обвързваща сила между магазин vadenki.com (магазин) и потребителите (Вие) във връзка с услугите, предлагани от vadenki.com. С разглеждането на страниците, натискането на обектите или връзките, разположени на страниците на vadenki.com, Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате тези Условия за обслужване.

 

Vadenki.com е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление:

Гр.Хасково, ул. Стара планина  27

2. За поверителноста на Вашите данни

 

2.1 Обща информация

 

Дружеството с наименование vadenki.comе отговорно за обработването на личните данни на посетителя и контролира обработването на данните му на страниците на електронните услуги на vadenki.com

За обработването на данните Ви, както това е описано по-долу, vadenki.comсе базира на следните правни основания:

• Изпълнение на договор: За да може посетителят да изпълни поръчките си на vadenki.com, е необходимо обработването на личните данни, които той предоставя при регистрацията на поръчката, в регистрационната форма на поръчката и записването на неговите транзакции.

• Законни интереси: Обработването на личните данни е необходимо за подобряване на услугите на vadenki.com(обработване на статистически данни и данни, които не могат да бъдат идентифицирани), за установяване на опити за измама и за да се защитят законните интереси на vadenki.com

 

2.2 Каква информация събираме

 

Личните данни, които е необходимо да предоставите за изпълняване на поръчката Ви са;

- Име, фамилия

- Адрес и пощенски код

- Телефон

- Адрес на елекронна поща

- Данни на фирмата ви за фактура

 

2.3 Как използваме и споделяме информацията Ви

 

Всеки потребител клиент, който използва www.vadenki.com, се информира, че личните данни, свързани с приемане, изпълнение и доставка на поръчка, както и въпроси, свързани със закупуване на продукти и услуги на vadenki.comи поръчките в vadenki.com, ще бъдат подложени на обработка с цел обслужването на потребителите/клиентите, както от служителите на vadenki.com, така и от трети страни бенефициенти и/или изпълнители на обработката от нейно име в рамките на изпълнението на поръчката. Трети страни-получатели са транспортни фирми – Еконт.

 

2.4 Докога съхраняваме информацията Ви

 

Ние съхраняваме цялата информация, която сме събрали от Вас, до срока на предоставяната

услуга или в предвидените срокове в действащото законодателство.

 

Информираме Ви, че по настоящото законодателство имате право и на жалба за начина, по който се обработват данните Ви до надзорния орган Комисия за защита на личните данни, София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2 или www.cpdp.bg.

Част от правата Ви като изтриване на данните или възразяване срещу обработването, могат да бъдат ограничени от действащото законодателство.

 

Vadenki.com  декларира, че никакво друго използване на личните данни на посетителя няма да се прави за цели, различни от посочените в тези правила, без предварителното му уведомяване и при необходимост – съгласието му.

3. Поръчката

 

Всяка поръчка на продукт или услуга през системата на vadenki.comе свързана със задължение за плащане по избран от Вас начин на плащане. Поръчки приемаме 24 часа в денонощието, също и в почивните дни и в дните на официалните празници. В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, пощенски код, начинa на доставка и начина на плащане. След приключване на поръчката ще получите потвърждение по e-мейл и ако се налага обаждане по телефона.

Поръчката на продукт/и през е-магазина означава изразено съгласие за сключване на договор за дистанционна продажба, който се регулира от Закона за защита на потребителите.

 

4. Цените

 

Всички цени са в лева с включен ДДС. Цените на продуктите са показани без цената за доставка.

Vadenki.com си запазва правото за отказване на поръчки и услуги по своя собствена преценка, като ще известява всеки клиент за това. Vadenki.com има правото да променя цените си без предупреждение.

Ако по време на поръчка се установи грешка в цената, vadenki.comима правото да я откаже или да я промени, след като предварително ви извести за това.

 

5. Отказ от поръчка и връщане

 

Можете да върнете закупените от нас продукти без причина за връщане в рамките на 14 дни от датата на закупуването при следните условия:

           - Продуктите да са в оригиналната си опаковка

           - Да няма следи от употреба, нарушен вид или измачкване

           - Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка

 

Всички суми, платени при доставка или на място, възстановяваме само по банков път на Ваша лична сметка в срок до 14 дни от датата, на която сте ни уведомили за Вашия отказ от поръчка.

 

 

Ако сте получили повреден продукт ние ще Ви го заменим до 3 работни дни като транспортните разходи ще са за наша сметка. Ако транспортната хартия е нагъната когато извадите стикера от опаковката не се тревожете-  това не е проблем. Необходимо е да го пригладите добре със чиста и суха кърпа преди да пристъпите към монтажа.

 

Персонализирани стикери, стикери с имена и дизайн по поръчка не могат да бъдат връщани.